3 juli 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Vandaag wordt het een aangename dag in grote delen van België. Een lichte tot matige stroming uit het zuiden voert warme lucht aan waardoor de temperaturen lokaal kunnen doorstijgen richting 25°C. De UV-index schommelt rond 6, dus verbranden is goed mogelijk in het eerste kwartier (tussen 11:00-17:00). Mits de nodige bescherming een ideale zomerdag!

Weerbericht 2 juli

Vanmiddag komen er geleidelijk aan meer wolken opzetten, maar het blijft op de meeste plaatsen droog (een lokale bui blijft mogelijk). Naar de avond toe, wordt het in het oosten licht bewolkt en neemt de kans op bewolking in het westen toe. De wind blijft zwak tot matig waaien uit zuidwestelijke richtingen.

Na de zomer?

Het is nog vroeg om over de winter te speculeren maar dat vinden we fijn. In de maand september kan u rekenen op een eerste artikel waarin we de actuele situatie onder de loep nemen en spiegelen aan de wetenschap. Op basis daarvan maken we een wintervoorspelling voor het seizoen 2012-2013.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

De invloed van het weer op Formule 1

3 dagen geleden - 5 min. lezen
27

Donderdag regen en veel wind, maar hoeveel?

20 februari 2024 - 4 min. lezen