0

Nieuws uit eigen huis! NoodweerBenelux is een begrip in de Lage Landen wanneer het aankomt op accurate weersinformatie. Dat doen we voor meer dan 300.000 volgers alleen al op onze sociale media. De vraag was dan ook extreem groot om daar iets mee te doen voor de business to business omgeving. Dat betekent dat we vandaag met veel trots en passie de website van MeteoSupport lanceren! De plek voor alle zakelijke dienstverlening.

Waarom MeteoSupport?

Laat ons eerst beginnen met het begin. De naam MeteoSupport komt uiteraard niet zomaar uit de lucht gevlogen. Na het drama in Pukkelpop (2011) groeide NoodweerBenelux als merk pijlsnel via sociale media. Onze weeranalisten kregen meer en meer inspraak in de berichtgeving van traditionele media en we konden naast het KMI en KNMI een zeer groot bereik realiseren met onze weerupdates. Het gaat hier om cruciale informatie om mensenlevens te redden en proactief te kunnen schakelen.

We herkennen Nicolas Roose op de foto, founder van MeteoSupport.

De naam MeteoSupport was dan ook een logisch gevolg van het succes van NoodweerBenelux. Wij brengen op een éénvoudige manier de passie en kennis in de meteorologie over naar bedrijven, overheden en festivals.

The sky is the limit

De nood aan weerbewaking is bijzonder hoog. Als Belgisch weerbedrijf heeft MeteoSupport de ambitie om snel te groeien. Via onze huidige klanten enerzijds maar anderzijds ook via extra inspanningen op onze sociale media. De nieuwste website moet deze groei faciliteren. Het is onze doelstelling om zoveel mogelijk partijen te ondersteunen in hun uitdaging bij extreem weer en de gevolgen ervan zo klein mogelijk te houden!

We kijken de uitdagende toekomst tegemoet van klimaatverstoring en proberen er in de eerste plaats te zijn voor klanten die de (negatieve) impact ervaren van het weer.

Dankwoord aan onze community

De groei van NoodweerBenelux, onze weerapp Weerflash en nu uiteindelijk ook MeteoSupport hebben we te danken aan de harde inspanningen van ons voltallig team en alle volgers van onze berichtgeving. We danken in eerste instantie ook alle klanten die reeds beroep doen op de weerbewaking van MeteoSupport en willen alle technische staff feliciteren met het geleverde werk. Dat resulteerde in een uniek weerplatform waar we voor veel bedrijven, festivals en overheden het verschil betekenen!

Delen

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

Hoge UV-index is niet zonder gevaar

8 uur geleden - 4 min. lezen
9 Prognose

Weersverwachting komende dagen: warm zomerweer, later koeler

2 dagen geleden - 5 min. lezen

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

3 dagen geleden - 5 min. lezen