20 april 2013 - 2 min. lezen 2 reacties

De kwaliteit van onze website zijn wij voortdurend aan het evalueren en aan het bijwerken. Sinds 2012 heeft de weerblog de look die het tot heden draagt. Daarin zien we enkele artikels met een korte beschrijving en daaronder een blok van 4 artikels. Naast deze inhoud bezit de website ook een ruimte aan de rechterzijde met wat extra informatie. Nu was onze vraag of wij het thema van de website een nieuwe look mogen geven en wat jullie wensen daarbij zijn!

Weerblog in een nieuw kleedje

De website werd de afgelopen maanden verfijnd met extra technische snufjes. Helaas heeft het thema wel de nodige beperkingen waardoor we gebruik moeten maken van plugins. Dit willen we in de toekomst vermijden. Heeft u ideeën of wil u zelf ook meewerken achter de schermen van deze bruisende website, laat het ons weten via onze mailbox !

Deze website is tevens klaar om veelvuldig gebruikt te worden tijdens de zomermaanden. De nieuwe en eigen bliksemdetectie krijgt in de maand mei de laatste updates mee om het onweer / noodweer te volgen in de Benelux. Raadpleeg de live-bliksemdetectie.

Extra auteurs gezocht

Wij werven in mei 2013 tevens 2 nieuwe schrijvers (vrijwilligers en geïnteresseerd in diverse vormen van noodweer) aan die het Nederlands feilloos beheersen en regelmatig nieuwe content schrijven voor noodweer.be. U kan ons bereiken via [email protected].

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken