LIVE: onweer 13 augustus 2015

Veel mensen zijn op zoek naar de actuele situatie in verband met het onweer vandaag. Daarom hebben we beslist om de berichtgeving te bundelen in een liveblog. Vooraleer u gebruik maakt van onze liveblog hebben we ook enkele links in dit artikel meegestuurd die u handig kunt gebruiken. Er is bliksem in detail, een hagelradar en dat wordt best gecombineerd met de satellietbeelden.

We verwachten de eerste onweders vanaf 14:00 – 15:00. Het hoogtepunt situeert zich in de late namiddag, vroege avond met een voorkeur voor de gebieden langs de Frans-Belgische grens en het westen van de Benelux (België en Nederland).

Jullie kunnen ons trouwens ook terugvinden op de social media via NoodweerBenelux op Facebook. Inmiddels met 118.000 liefhebbers online!

liveblog onweer donderdag

Liveblog onweer: donderdag 13 augustus 2015

Het voordeel van onderstaande liveblog is dat we heel snel tweets kunnen vermelden alsook meldingen die binnenstromen op onze Facebookpagina. Ook het constant herschrijven van dit artikel is niet nodig met deze aanpak. Jullie kunnen de weermeldingen ook snel gaan delen met vrienden op Twitter en Facebook. Een werkwijze die we ook later in 2015 en 2016 zullen doorzetten.

  • Liveblog werd gearchiveerd


Lees ook eens: