28 september 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Sinds de start van deze weerblog zijn de reacties uitgeschakeld om de goede gang van zaken te behouden. Voor wie zou dit graag mogen veranderen? Zo kan u tijdens de dagelijkse weerberichten reageren met de eigen weersituatie op uw locatie.

Het is ook de bedoeling om tijdens periodes met extreem weer te reageren via reacties. Zo krijgt de bezoeker een globaal overzicht van de weersituatie op verschillende plaatsen in de Benelux. Laat uw stem maar horen: JA of NEEN.

Tevens is de website sneller gemaakt en worden de blokken in de rechterbalk later geladen zodat de server een minder hoge stress ondervindt tijdens periodes met veel volk op hetzelfde moment! We blijven investeren!

UPdate 10 april 2014

Door de meest recente update van de website heeft dit artikel haar waarde verloren. U kan heel gemakkelijk reageren op tal van onze artikels. Vooral tijdens onweer en sneeuwval is dat gewenst, want op die manier worden heel wat mensen snel geïnformeerd over gevaarlijke toestanden op de weg. Stormjagers kunnen de reacties gebruiken om hun route aan te passen naar ‘interessant’ onweer. Bedankt om hier rekening mee te houden.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken