21 december 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Jullie hebben de afgelopen weken massaal gestemd! We hebben 360 mensen die onze werking appreciëren en de website steunen! Bent u één van hem en heeft u ook Facebook, breng dan snel uw ‘vind ik leuk’ aan op onze Facebookpagina!! Zo zullen we snel richting de 500 evolueren en dat zou een geweldig kerstcadeau zijn. Bedankt en aan iedereen, onze fijnste wensen voor de komende eindejaarsperiode!

UPdate 28 april 2014

Inmiddels is ons bereik sinds 2012 blijven toenemen wat sociale media betreft. Zo staat onze teller qua volgers nu al bijna op 8.000 fans op Facebook. Ook op Twitter vinden we onze draai. Daar hebben we op dit moment 1000 volgers. Heeft u nood aan nog snellere updates, dan zijn deze kanalen enorm handig om geïnformeerd te raken over onweer, storm, noodweer of sneeuwval.

Boom zei het kanaaltje

Dat ga je met de vrienden en vrijwilligers van deze weerblog op stormchase. U kent het wel, 9 juni 2014 waarin onze weerblog een waarschuwing op Facebook had neergezet. Kansen op onweer, hagel en wat weet ik nog allemaal. Logisch als je de cape kaartjes van toen opnieuw bekijkt. In 1 simpele dag is onze Facebookkanaal ontploft van enkele honderden likes naar 31.000 op 10 juni 2014. En nu nog eens vertellen dat sociale media niet genoeg impact heeft op het waarschuwen van mensen..

UPdate 4 januari 2015

Hoe gek kan het gaan met het aantal mensen die ons blijft volgen op sociale media. Inmiddels hebben we de kaap van 37.000 fans bereikt en ook op Twitter gaan we stilaan richting een mooie 10.000.

Delen


Verder lezen

Alles bekijken

Een nieuwe weerpluim dankzij AI

3 uur geleden - 5 min. lezen

Wat is het mysterieuze Sint-Elmsvuur?

2 dagen geleden - 5 min. lezen

Saharastof versnelt smelt in de Alpen

3 dagen geleden - 4 min. lezen