17 oktober 2012 - 2 min. lezen 0 reacties

Het algemeen weerbeeld vandaag wordt bepaald door een regenzone die vanuit het zuidwesten het land binnenschuift. Tijdens de ochtend en in de voormiddag mogen we periodes met regen verwachten (lokaal matig tot hevig). De wind waait meestal matig uit het zuiden. Een wisselvallig weerbericht 17 oktober dus 🙂

Buien, regen, wind en bladeren,…. De herfst van 2012 is volop in het land en dat zullen we geweten hebben. Vandaag een somber weerbeeld met regelmatig regen en/of enkele buien. Op de middag wordt het tijdelijk droger, maar later stijgen de regenkansen opnieuw in het westen. Daar kunnen de weeramateurs opnieuw beginnen met de pluviometer te ledigen… Het wordt zo’n 15 graden maximaal.

Tijdens de namiddag en in het eerste deel van de avond blijft het regenachtig over een groot deel van België met in eerste instantie nog vrij veel regen. Later wordt het droger. De wind waait matig uit het zuiden en dat voelen we ook aan de minima. Het blijft relatief zacht vannacht met 13°C als gemiddelde waarde.

UPdate 3 maart 2014

Ook dit bericht werd vandaag onder de loep genomen en voorzien van nuttige zoekwoorden (zie onderaan elk artikel). Op die manier kan u snel en accuraat navigeren naar artikels die uw interesse wekken.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken