7 augustus 2012 - 1 min. lezen 0 reacties

Vandaag krijgen we in de voormiddag een wisselend weerbeeld te zien. Opklaringen worden afgewisseld met bewolkte periodes en vooral in het binnenland is een enkele bui tegen de middag niet uitgesloten. De temperatuur schommelt in de voormiddag tussen 16 en 18 graden. Tijdens een bui is het niet uitgesloten dat er op korte tijd veel water naar beneden komt. In het verkeer is het dan ook opletten geblazen voor aquaplaning.

In de namiddag verandert er vrij weinig aan dit weerbeeld. De buienmachine wordt vooral gehandhaafd in het binnenland. Aan de kust en in het westen blijft het iets droger met een grotere kans op opklaringen. De maxima bereiken vandaag maximaal 20°C en dat is zo’n 3 graderen te weinig voor de tijd van het jaar. De wind waait gedurende de hele periode matig uit zuidwestelijke richtingen. Later vanavond en vannacht wordt het droger vanuit Frankrijk.

NoodweerBenelux op Twitter

Via Twitter kunnen wij snel en accuraat gaan waarschuwen voor onweer, storm of sneeuwval. U kan zich gemakkelijk aansluiten door op NoodweerBenelux te klikken en daarna te ‘volgen’. Zeker de moeite waard.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.

Reacties zijn gesloten.


Verder lezen

Alles bekijken

De invloed van het weer op Formule 1

3 dagen geleden - 5 min. lezen
27

Donderdag regen en veel wind, maar hoeveel?

20 februari 2024 - 4 min. lezen