1 januari 2013 - 1 min. lezen 1 reacties

Een nieuw jaar, nieuwe moed en nieuwe wensen voor iedereen! Mogen jullie voornemens allemaal waarheid worden en laten we daarbij vooral een goede gezondheid als topprioriteit aanstippen. Als laatste ben ik ook vol verwachting van 2013 en de weergerelateerde situaties. Hopelijk wordt het een jaar met vele onweerskansen die dit keer ook optimaal benut worden. U blijft het ook dit jaar natuurlijk gewoon volgen via deze weerblog. De bezoekersaantallen bewijzen alvast onze positieve werking!

Actueel weerbericht 1 januari

Vandaag starten we de ochtendperiode met verspreid in het land enkele buien. De kansen daarop zijn voornamelijk groot over het oosten en zuidoosten van het land. Tijdelijk valt er in het westen ook nog een lokale bui, maar vanaf de vroege namiddag wordt het daar droog met brede opklaringen. De temperatuur ligt iets lager met gemiddeld 7°C in de voormiddag en een zwakke bries uit het westzuidwesten.

Vanmiddag breiden de opklaringen zich verder uit naar het centrum en het oosten van het land. Een enkele lokale bui blijft evenwel tot de mogelijkheden behoren, maar veel neerslag verwacht ik niet meer. De temperaturen klimmen tot 8 graden als maximale waarde. De wind waait zwak tot matig uit westnoordwestelijke richtingen.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken