Weerfoto op Flickr

Het is zover. Na weken van verzamelen hebben we onze eigen weerfoto’s neergezet op het populaire Flickr.com. De reden waarom we voor een externe site als Flickr hebben gekozen en niet voor het populaire Facebook is dat onze weerfoto’s daar in hogere resolutie kunnen verschijnen. Erg belangrijk wanneer het gaat om contrasten tussen wolken en/of wanneer er details in de natuurfoto’s tevoorschijn komen.

Weerfoto op Flickr! Waarom?

Deze weerblog is al een tijdje (sinds 2012) actief met het fotograferen van diverse wolkensoorten en natuurfenomenen. Op de persoonlijke computer wordt het archief dan wel erg groot en dat vonden we met momenten bijzonder spijtig. Foto’s verdwijnen alsof het ‘lege’ dingen zijn zonder verhaal en dat kan voor ons niet langer. We willen naar buiten komen met ons werk en mensen laten genieten van wat de natuur te bieden heeft. Net zoals deze weerblog de mensen kan laten genieten van onze schrijfstijl.

weerfoto op flickr

Bezoek onze fotostream op Flickr.com

Weerfoto ontvangen via mail?

Natuurlijk mogen onze weerfoto’s met de nodige bronvermelding gebruikt worden in presentaties, eigen werken en/of verspreid worden op het internet. Gelieve hiervoor ons te contacteren op volgend e-mailadres: noodweer.be@gmail.com

Wie werkt er mee aan deze weerplaatjes?

In het bijzonder wil ik de volgende mensen nog eens bedanken die tijdens het stormjagen fenomenale plaatjes maken: Anke Bourdeaudhui, Kevin Smetryns, Philippe Vanagt, Bart Devriendt, Joeri Van Herreweghe en Nenah Demunster.