Weerbeeld: Nokere Koerse

Vanavond en vannacht blijft het wolkendek in grote delen van België gesloten. Morgenochtend gaan we dus in het zuiden van West-Vlaanderen in eerste instantie starten met een zwaarbewolkte hemel. De temperatuur schommelt in de ochtendperiode rond zo’n 5/6°C en stijgt al snel richting 12/13°c rond de middag (12-13:00). De wind waait gedurende de voormiddag  zwak uit het westen.

Weerbeeld tijdens de wielerwedstrijd

In de namiddag (tussen 14:00 en 18:00) stijgen de kansen op opklaringen vanuit het zuiden gevoelig. De temperatuur kan hier in de namiddag van profiteren en stijgt door richting 15°C, lokaal 16°C. De wind blijft nog steeds zwak uit westelijke richtingen waaien en het blijft de hele dag droog.

Weerbeeld: half bewolkt tot zonnig met temperaturen in de namiddag rond 15°C. Een zwakke wind uit westelijke richtingen maakt het zeer aangenaam om buiten te vertoeven. Wie graag nog meer details wil bekijken, kan terecht op de pagina het weer op uw locatie. Met ruim 800.000 locaties in het systeem is het de must-have voor weermannen.

Officiële website Nokere Koerse

Lees ook eens:

Nachtvorst in april en de eerste 20 graden in zicht

De afgelopen dagen hadden we regelmatig te kampen met nachtvorst. Op enkele plekken in het oosten van Nederland en de Ardennen kwam het plaatselijk zelfs tot matige vorst op neushoogte. Uiteraard is het bij vorst in het lenteseizoen steeds oppassen voor...

YoniLees dit artikel >
Zacht lenteweer in aantocht!

De afgelopen dagen verliepen zeer zonnig in de Benelux, maar wel iets te fris voor de tijd van het jaar. De temperaturen schommelden vaak rond 10 graden, waar we normaal recht hebben op 12-13 graden. Daar wordt aan gewerkt. Vanaf zondag halen we 18 tot...

Matthias BarbierLees dit artikel >