1 November 2013 - 3 min. lezen 0 reacties

Bent u gepassioneerd door onweer – sneeuw – regen of wind en wil u dat delen met (heel) veel mensen ? Dan bent u bij de website/weerblog aan het juiste adres. Wij zijn constant op zoek naar mensen die vrijwillig en op een boeiende manier verhalen willen schrijven die te maken hebben met klimaat – milieu – natuur. Bent u zo iemand ? Neem dan zeker onderstaand artikel door vooraleer u aan de slag kan gaan.

Schrijven op noodweer (2 mogelijkheden)

Om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen, gaan wij uw eerste 3 artikels beoordelen op basis van schrijfstijl – inhoud en afbeeldingen. Een pluspunt daarbij is dat u vlot kan werken met tekstverwerkers op de computer.

  • Gastauteurs
  • Vaste gastbloggers

Wanneer ben ik een gastauteur?

Om jezelf wat te bewijzen bij het brede publiek op noodweer.be begint u als gastauteur. Op deze manier zien wij dat u regelmatig en met een goede virtuele pen kan schrijven. Vanaf het tweede artikel dat verschijnt op deze weerblog (door ons te bepalen) bent u een vaste gastblogger geworden. De voordelen van een gastauteur:

1. uw naam wordt vermeld onder het artikel waardoor uw expertisestatus groeit

2. heeft u een eigen website? Dan mag u deze Ă©Ă©nmaal vermelden

Wanneer wordt ik een vaste gastblogger?

Ben je populair in de reacties op noodweer.be en heb je daarenboven voldaan aan bovenstaande voorwaarde (minimaal 2 gepubliceerde artikels), dan wordt er overwogen op je vaste gastblogger te maken op de website. De voordelen van deze status zijn de volgende:

1. naamsvermelding bovenaan en onderaan het artikel

2. de link naar je eigen website wordt meegenomen in je account

3. je krijgt toegang tot een apart gedeelte op de website om ten alle tijden te schrijven

4. je artikels kunnen worden gedeeld op onze Facebookpagina

Dit wil ik heel graag proberen!

Is je enthousiasme bij het lezen van bovenstaande uitleg enkel en alleen maar gegroeid ? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken. Stuur ons je eerste informatief artikel met onderstaande tips in het achterhoofd:

1. Artikel in Word. Het artikel dient opgemaakt te zijn en voorzien zijn van koppen (H2, H3, enz.);

2. Afbeeldingen dienen in het artikel te staan (+ bronvermelding);

3. Korte bio van maximaal 30 woorden voorzien van Ă©Ă©n link naar een eigen website.

Je eerste artikel is welkom op onze virtuele mailbox – noodweer . be @ gmail . com

TIP: bij het doorlezen van dit artikel en het engagement op deze weerblog gaat u akkoord met ons disclaimer. U zal als vrijwilliger op regelmatige basis artikels schrijven met respect voor de bronvermelding. Er is geen mogelijkheid tot vergoeding.

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken