16 September 2014 - 2 min. lezen 0 reacties

Nu de nazomer eindelijk regeert in België kunnen we bij noodweer.be op zoek gaan naar enkele onderwerpen die vooral humoristisch van aard zijn. Kwestie om de spanningsboog bij de bloggers ook af en toe te laten zakken 😉 Binnenkort zal u er namelijk opnieuw met geconfronteerd worden, de talloze putten in de Belgische wegen.

Het begint bij een kleine oneffenheid en naarmate er meer verkeer passeert wordt het kuiltje een regelrechte canyon. Gooi daar vervolgens nog een lading zout en wat vrieskou bovenop en je krijgt meteen een indirect gevaar voor lijf en leden (vooral dat van je wagen…). Hieronder enkele ludieke foto’s van hoe de mensen die situatie proberen aan te pakken.. Geef toe, zelfs tegen deze humor kan de minister van wegen en verkeer niet serieus blijven kijken.

Putten in de Belgische wegen? Deel mij =>

  • TIP: binnenkort de enige echte winterverwachting 2014-2015 op deze website. Zet ons vanaf vandaag bij uw favorieten en/of abonneer je gratis op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven. Geheel gratis en supersnel. De nieuwsbrief niet gevonden, kijk eens op de voorpagina (onderaan rechts).

putten in de belgische wegen

put3

put4

put5

put1

Bron foto’s: Arturas Artiusenka and Eurika Balciute

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken
850 Blijf up to date over de sneeuw!

Opnieuw sneeuwkansen in de Benelux dit weekend

2 dagen geleden - 4 min. lezen
674 Weersverwachting

Winterse verrassing in de maak?

3 dagen geleden - 7 min. lezen