Noodweer.be ook op GSM

Wilt u tijdens het jaar op de hoogte blijven van aankomend noodweer via uw mobiele apparaten? Dan kan u altijd mobiel terecht op www.noodweer.be. Deze website past zich automatisch aan aan uw GSM en zo hoeft u niets te missen van de kracht van de natuur.

UPdate 11 november 2013 ~ uit de statistieken van Google Analytics blijkt dat maar liefst 46% van onze bezoekers de website bezoekt via mobiele toestellen. Het gaat hierbij om de Apple iPad / Apple iPhone / Samsung SIII / Samsung SIV / Samsung SIII mini …

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij sinds 2012 een stijging zien van maar liefst 624 % in het gebruik van mobiele apparaten.

UPdate 18 september 2014 ~ uit de nieuwste statistieken van Google Analytics hebben we ondervonden dat 41.82 procent van de totaal aantal bezoekers in september onze website bezoekt via mobiele toestellen en 42.32 procent de tablet gebruikt.

Het voordeel van mobiel?

Positief aan een website die zich automatisch aanpast aan uw mobiel apparaat (GSM) is dat u altijd het onweer of de regen kan volgen. Voor stormjagers en mensen die wachten op een mooie zonsondergang is dit bijzonder handig. U kan op de website navigeren tussen de verschillende tabbladen door op het pijltje te klikken aan de rechterzijde (bovenaan). Dan rolt het menu zich uit met de andere pagina’s van noodweer.be.

Sociaal online

Sinds begin 2012 is noodweer.be ook nadrukkelijk aanwezig op sociale media. Via Twitter en Facebook proberen we de mensen tijdens onze ritten richting onweer de mensen op de hoogte te houden. Volg en vind ons leuk.

Reacties

Reacties gesloten