21 May 2013 - 2 min. lezen 4 reacties

Met de recente gebeurtenissen in Oklahoma en eerder deze maand in Kansas zijn jullie vermoedelijk op zoek naar interessante links waar je het natuurgeweld kan opvolgen. Met de onderstaande hoogwaardige livestreams zijn tornado’s te volgen vanuit de wagen, helikopter,… Tijdens een flinke tornado is het niet geheel onmogelijk dat de livestream / live beelden een fractie trager gaat werken.

live tornado's met debris ball

1. livestream – live beelden uit Oklahoma (tijdens tornado’s) !

2. radarbeelden + online stormjagers op de map (tijdens tornado’s) !

3. nieuwe versie radarbeelden + online stormjagers + waarschuwingen (tijdens tornado’s) !

4. tornado’s op radarbeelden + waarschuwing WeatherUndergrond

5. zelf de weerkaarten bekijken voor Tornado Alley (voor gevorderden)

6. actuele waarschuwing door spc.noaa.gov (aanrader voor iedereen – Engels)

Bij een stilstaand beeld hoeft u enkel en alleen deze pagina opnieuw te refreshen door op de F5 knop te drukken. Dit werd zo ingebouwd om de druk op de server minimaal te houden. Heeft u zelf nog interessante links, aarzel dan niet om deze te delen met ons via het reactieformulier.

Dit artikel werd bijgewerkt op 27 september 2014 waarbij enkele niet werkende links werden verwijderd. Dit verhoogt het gebruiksgemak van onze bezoeker. Wie zelf leuke video’s heeft over onweer, windhozen of tornado’s kan ons steeds mailen op noodweer.be@gmail.com

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken