20 September 2014 - 2 min. lezen 2 reacties

Bent u gefascineerd door onweer en gaat u tijdens het klank- en lichtspel naar buiten? Vaak krijgt u af te rekenen met de vervelende regen die het feeƫrieke schouwspel grondig verstoord. Daar hebben wij vandaag een oplossing voor gevonden. De zogenaamde interactieve lamp die in de vorm van een wolk een volledige bliksemshow kan simuleren. En wat nog straffer is, de lamp reageert met de directe omgeving en het aantal mensen rondom de lamp. U dacht en wij dachten het allemaal al gezien te hebben? Niet dus.

Live onweer in de woonkamer.. Straf!

interactief onweer

Geen wolk-grond ontladingen

Gelukkig produceert bovenstaande lamp enkel en alleen wolk-wolk ontladingen. Zo hoeft u geen schrik te hebben dat uw woning binnen de kortste keren in lichterlaaie staat. Lees meer informatie over de soorten ontladingen tijdens onweer. Bent u zelf op zoek naar een bron van informatie over onweer, storm en/of sneeuwval?

Vervoeg ons op Facebook via Noodweer Benelux. Sinds 19 september 2014 staat onze teller op 32.000 mensen verspreid uit de hele wereld die onze inhoud raadplegen!

wolk in huis

onweerlamp in werking

wolk woonkamer

Meer informatie over dit heerlijk gadget: richardclarkson.com

Nicolas

Door Nicolas

Bezieler van NoodweerBenelux. Een onuitputtelijke passie voor het weer zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk mag gaan.


Verder lezen

Alles bekijken

Hoe kan je best een sneeuwsituatie voorspellen?

29 minuten geleden - 9 min. lezen
872

Sneeuwverwachting zaterdag 16 januari 2021

3 dagen geleden - 3 min. lezen