De weervisie

Via weerkaarten en blogupdates blijft u als bezoeker op de hoogte van onweer, sneeuw of andere natuurfenomenen in en buiten Europa. Deze website is gemaakt om te delen met anderen en gebruikt daarvoor sociale media. Ik ben ervan overtuigd dat u de website met veel plezier zal raadplegen.

In de maand september 2014 kwam een deel van het team samen in Brugge om er de nieuwste film over tornado’s te bekijken. Zo kreeg Into The Storm een nieuwe dimensie waarbij we elkaar ook beter leerden kennen. Foto’s van ons team kan u bekijken via Flickr.com.

In 2015 werd het team van Noodweer Benelux uitgebreid met stormjagers en bloggers. De website kreeg in de maand november van dat jaar een grondige update met de focus op onze bezoeker en mobiele toestellen. In 2016 wordt gewerkt aan een applicatie voor Android en iOS.

Weervisie met troeven

– interesse sinds 1997 inzake onweer, extreem weer en de weerkunde in het algemeen.

– website wordt ondersteund door een professioneel weerstation in Waregem.

– tijdens noodweer updates tot op de minuut via de blog.

– mogelijkheid tot aanvragen van (internationale) weersverwachtingen.

– wij bieden realtime ondersteuning en waarschuwingen via sociale media.

bannernoodweerbe

Weervisie in de media

Geregeld worden berichten van Noodweer Benelux gepubliceerd in de media. Journalisten hechten hierbij belang aan onze schrijfstijl en de werking van de website. Via waarschuwingskaartjes kunnen we een groot publiek in België en ook Nederland waarschuwen voor onweer, sneeuw en/of windstoten.

Zo werden we al vermeld op RTBFHLNTELEGRAAFNIEUWSBLAD en VTM.


Lees ook eens: