De weervisie

NoodweerBenelux werd opgericht op 1 januari 2012 om de bevolking in de Benelux realtime en transparant te informeren over meteorologische natuurfenomenen. Onze focus komt vooral te liggen op stormweer, onweer en sneeuwval. Uiteraard besteden we ook aandacht aan extreme droogte, koude of hitte.

Sinds 2012 is NoodweerBenelux geëvolueerd naar een volwaardig team van copywriters, weeramateurs en meteorologen. We verzorgen dagelijks content op sociale media en brengen frequent weerupdates naar voor via onze blog. Sinds het ontstaan in 2012 zijn we op Facebook gegroeid naar 1 van de grootste online communities in Europa op vlak van meteorologische informatie. Zo bereikten we in 2017 de kaap van 100.000 actieve volgers/fans.

Diensten NoodweerBenelux

  • meteorologische bewaking naar outdoor events.
  • meteorologische bewaking naar festivals.
  • aanvragen (internationale) weersverwachting op maat.
  • aanleveren meteorologische informatie naar off/online media.
  • aanleveren custom meteorologische informatie richting B2B-sector.

Geïnteresseerd om jouw event/festival te laten begeleiden door NWBNLX? Informeren kan via info@noodweer.be

NoodweerBenelux in de media

Geregeld worden berichten van NoodweerBenelux gepubliceerd in de media. Journalisten hechten hierbij belang aan onze schrijfstijl en de werking van de website. Via waarschuwingskaartjes kunnen we een groot publiek in België en ook Nederland waarschuwen voor onweer, sneeuw en/of windstoten.

Media support via RTBFHLNNEWSMONKEYNIEUWSBLAD – QMUSIC (radio) – Topradio (radio) en VTM.

Plaats onze banner op uw website

Fan van onze diensten/service en beschik je als webmaster over een eigen website? Via onderstaande banner kan je jouw eigen website voorzien van support naar NoodweerBenelux. De links van de sociale media en de website linken meteen door naar de correcte pagina’s op deze website.
<iframe src="//noodweer.be/banner/banner.html" frameborder="0" style="width:100%;min-width:967px;height:210px;"></iframe>