De kunst van wolkenfotografie

Liefhebbers van de natuur zijn geboren met een fototoestel in de hand. De stormjagers (Kevin, Anke, Philippe, Nicolas, Bart en Jeroen) gingen in het jaar 2014 veelvuldig op pad om onweer te spotten. Soms met succes, soms met een domper. Het leverde heel wat weerfoto’s op die vandaag de kunst van wolkenfotografie omvatten. Het is gek om te zien hoe intens foto’s kunnen zijn en hoe leuk het is om ‘vergeten’ weerfoto’s opnieuw te zien verschijnen. Ik wil Kevin Smetryns bedanken voor de éénvoudige maar prachtige edit van de video.

Kunst van wolkenfotografie (04:50 minuten)

Op ons YouTubekanaal kan u altijd terecht voor de laatste nieuwe video’s rond onweer & andere natuurverschijnselen. Vergeet u dus niet te abonneren op ons kanaal zodat u altijd de laatste nieuwe video’s kan bekijken. Het loont ook de moeite om onze oudere video’s te bekijken. Bliksem, windhozen en hagelstenen: het staat er allemaal.

 

Jaarverslag 2014

Foto’s zeggen veel, video’s in bepaalde gevallen nog veel meer. In de maand november heeft Kevin de tijd genomen om de massaal aantal minuten aan beeldmateriaal te verwerken in een indrukwekkende video. Hagelstormen, het razen van supercells over België, het filmen van een downburst (valwind). Check it out.

kunst van wolkenfotografie