Online weerbericht en bliksemradar | NoodweerBenelux

het weer in de Benelux

Bezig met het laden van het weer op jouw favoriete locatie.

Brussel


6.9°C
Windkracht 2 WZW
< 1mm
Helder
Komende dagen:
De hele week wisselende neerslag.
Weersverwachting voor Brussel

Amsterdam


7.1°C
Windkracht 2 ZZW
< 1mm
Licht bewolkt
Komende dagen:
De hele week lichte regen.
Weersverwachting voor Amsterdam

Luxemburg


6.2°C
Windkracht 2 NW
Droog
Overwegend bewolkt
Komende dagen:
De hele week wisselende neerslag.
Weersverwachting voor Luxemburg

 

SintSint

Actuele onderwerpen


Lees extra artikelen

Weerforum

Nicolas (Waregem) om 12:16 uur op Duidelijk te fris weertype met dynamisch karakter
Ai ai 🙂 Dit is een behoorlijk foute boel voor het in gang zetten van een geoliede WC. Koude uitstroom neemt toe nabij Groenland en deel van de PV staat klaar om in te duiken…
Jelmer (Rotterdam) om 12:09 uur op Duidelijk te fris weertype met dynamisch karakter
GFS06z laat wederom een sterke opwarming in de stratosfeer zien vanaf +240 uur. De laatste kaart is van +324 uur. Het lijkt dit keer zelfs nog een stukje sterker zijn dan in de 00z run.
Markht (Amersfoort) om 11:49 uur op Duidelijk te fris weertype met dynamisch karakter
Eerste dagen aardig fris, maar vooral vanaf de 24e zeer zacht. De minima zijn dan normaal voor overdag, een graad of 7...
Matthias (Eke) om 10:36 uur op Duidelijk te fris weertype met dynamisch karakter
Morgen zal de temperatuur sterk afhangen van eventuele lage wolken/mist en deze kan lokaal aanvriezen. Er zijn nog wel wat verschillen tussen de modellen. Zo laat Arome vooral in Vlaanderen en Henegouwen de dag mistig…

Post je eigen weerfoto’s!

Stuur je foto in

GRATIS ONZE NIEUWSBRIEF?

Kies je om gratis te abonneren op de nieuwsbrief van NoodweerBenelux? Hoera, zo ontvang je op tijd en stond een update van de weersverwachting. In tijden van storm, sneeuw en onweer zit je op de eerste rij om nieuwe informatie te ontvangen. Wij verzekeren U dat wij enkel mailen met informatief en weerkundig nieuws.


 


 
 

NoodweerBenelux

Op 2 februari 2012 werd NoodweerBenelux opgericht met als doel een groot publiek via zowel offline als online kanalen te waarschuwen voor extreem weer. Onweer, storm, sneeuw, hagel en neerslag verdienen in onze weerblog en externe communicatie alle aandacht.

Ons team van weerexperten analyseert dagelijks diverse weermodellen om de kwaliteit van onze weersverwachting en waarschuwingen op een hoog niveau af te leveren aan het publiek.

De pijlers van NoodweerBenelux bestaan uit: het brengen van de weersverwachting in haar meest eenvoudige vorm. Het gericht uitsturen van artikels die gerelateerd zijn aan stormweer, sneeuwval en onweer. We zetten daarom sterk in op een gepassioneerd team met een passie & kennis voor meteorologie.

Weerliefhebbers

Ben je gepassioneerd met het weer en heb je ervaring met bloggen, webdevelopment of denk je ons op een andere manier te kunnen helpen? We zijn altijd op zoek naar freelancers die ons helpen groeien.

Ook voor op maat gemaakt weeradvies kunt u bij ons terecht. Onze weerexperts adviseren u graag over de weersverwachting voor, tijdens en na uw evenement. Informeer naar onze diensten.

 

contacteer ons