Online weerbericht en bliksemradar | NoodweerBenelux

Bezig met het laden van het weer op jouw favoriete locatie.

BrusselZonnig


29°C
3 bftDroog

Weersverwachting voor Brussel

AmsterdamZonnig


27°C
3 bftDroog

Weersverwachting voor Amsterdam

LuxemburgZonnig


27°C
2 bftDroog

Weersverwachting voor Luxemburg

Actuele onderwerpen

Eerste hittegolf van 2020 in de maak

Weermodellen zijn het er over eens. Vandaag (dinsdag) kunnen we profiteren van aangenaam zomerweer, maar dat zal fors veranderen. Dankzij een hogedrukgebied op de juiste plaats wordt de aangevoerde lucht een pak warmer en stijgt het kwik tot tropische...

Lander Van TrichtLees artikel >
Koeler weer, pak sneeuw in de Alpen

De passage van een koufront in combinatie met een Italiaanse Genua-laag zorgt vandaag en morgen voor langdurige neerslag in de Alpen. In combinatie met een forse afkoeling kan er boven 2500-3000 meter lokaal 1 meter sneeuw vallen. Prikpunt lijkt de centrale...

Lander Van TrichtLees artikel >
Wat is een superhittegolf?

Het wordt warm de komende week. Tropisch warm. Zeer waarschijnlijk warm genoeg voor een officiële hittegolf in de Benelux. Er wordt hier en daar ook al gesproken over een ‘superhittegolf’. Deze term is in 2018 geïntroduceerd om de extreme...

Florian PolakLees artikel >

Weerforum

15u50 Sam (Zottegem)op Eerste hittegolf van 2020 in de maak
Is ergens gisteren al de 25 graden gehaald? Want dan zou de hittegolf daar al dag vroeger begonnen zijn. Bij mij was het bv gisteren nipt een max van 25 graden. Allicht wel met een…
15u45 Filip Berquin, Poperingeop Eerste hittegolf van 2020 in de maak
juist 30° weerstation Poperinge
15u45 Stan (Roelofarendsveen)op Eerste hittegolf van 2020 in de maak
Bij mij neemt de wind iets toe, dus lekker te vertoeven in de schaduw.
15u38 Nicolas (Waregem)op Eerste hittegolf van 2020 in de maak
Spannend! 29.2 in Waregem en vrij stabiel
15u30 Lander Van Tricht (Merksplas)op Eerste hittegolf van 2020 in de maak
Halen we nog 30°C?

Post je eigen weerfoto’s!

Stuur je foto in


Gratis onze nieuwsbrief?

Kies je om gratis te abonneren op de nieuwsbrief van NoodweerBenelux? Hoera, zo ontvang je op tijd en stond een update van de weersverwachting. In tijden van storm, sneeuw en onweer zit je op de eerste rij om nieuwe informatie te ontvangen. Wij verzekeren U dat wij enkel mailen met informatief en weerkundig nieuws.


NoodweerBenelux

Op 2 februari 2012 werd NoodweerBenelux opgericht met als doel een groot publiek via zowel offline als online kanalen te waarschuwen voor extreem weer. Onweer, storm, sneeuw, hagel en neerslag verdienen in onze weerblog en externe communicatie alle aandacht.

Ons team van weerexperten analyseert dagelijks diverse weermodellen om de kwaliteit van onze weersverwachting en waarschuwingen op een hoog niveau af te leveren aan het publiek.

De pijlers van NoodweerBenelux bestaan uit: het brengen van de weersverwachting in haar meest eenvoudige vorm. Het gericht uitsturen van artikels die gerelateerd zijn aan stormweer, sneeuwval en onweer. We zetten daarom sterk in op een gepassioneerd team met een passie & kennis voor meteorologie.

Weerliefhebbers

Ben je gepassioneerd met het weer en heb je ervaring met bloggen, webdevelopment of denk je ons op een andere manier te kunnen helpen? We zijn altijd op zoek naar freelancers die ons helpen groeien.

Ook voor op maat gemaakt weeradvies kunt u bij ons terecht. Onze weerexperts adviseren u graag over de weersverwachting voor, tijdens en na uw evenement. Informeer naar onze diensten.

contacteer ons