Website met tornado’s

Gisteren ben ik ‘gestruikeld’ over een wel heel speciale website. Chroniques Chaotiques verdient wat mij betreft alle eer door de geweldige opnames die ze maken in tijden van tornado’s – extreem weer. Dit Franse duo trekt regelmatig doorheen Frankrijk – Europa om onweders en eventuele tornado’s in alle pracht en praal vast te leggen (HD-kwaliteit). Wie benieuwt is naar onze filmpjes kan terecht op het YouTubekanaal van Noodweer Benelux. U vindt dat aan de rechterzijde (icoontje)

Wat mij betreft zeker één van de betere websites wat stormjagen betreft. Enerzijds door de prachtige beeldkwaliteit en anderzijds door de meestal nuttige informatie die tussen het natuurgeweld wordt getoond. Proficiat! Onze selectie video’s: kijk en geniet.

Website met tornado’s

JUNI 2012

CHASE AMERIKA

De link naar hun website (aanrader)

Extreem weer?

Onweer met tornado’s en andere verschijnselen heeft altijd bestaan. De laatste tijd waait de discussie op dat de mondiale opwarming van de aarde deze fenomenen zou versterken en laten toenemen. Enigzins is dat niet te verwonderen door haar impact op weersystemen en de straalstroom. Wij verwachten dan ook dat het noodweer ook in Europa zal blijven toenemen.


Lees ook eens: