Update website (oktober)

Beste bezoeker. Zoals u de afgelopen 24 tot 48 uur met eigen ogen heeft mogen ondervinden, werd er heel wat gesleuteld aan de website. Zo hebben we de snelheid gemaximaliseerd door de afbeeldingen te optimaliseren en overbodige plugins te verwijderen. De kern (core) van de website/het concept blijft natuurlijk ongewijzigd en kan nu enkel nog maar intensiveren met de aankomende winterperiode. Enkele nieuwigheden zijn:

UPdate website (oktober 2014)

Dit bericht werd 2 jaar geleden geschreven, maar is inmiddels achterhaald wat de content betreft. Daarom gaan we vandaag (24 oktober 2014) een kleinschalige update meegeven van wat er momenteel op deze weerblog te vinden is. Zo hebben we “bliksem in detail” geïntegreerd die onze bezoekers iedere 20 seconden nieuwe ontladingen toont. Nog een leuk nieuwtje is de pagina “het weer op uw locatie“. Met meer dan 800.000 locaties in de database een uitstekend instrument om te gebruiken tijdens buitenactiviteiten.

Eind september werd het systeem om te reageren op deze website opnieuw veranderd. Gewone reacties werkten helaas niet goed, daarom hebben we gekozen voor het populaire DISQUS. Snel inloggen via sociale media zonder een aparte account was voor ons 1 van de doelstellingen. Probeer het zelf maar eens met Twitter en/of Facebook. U kan zich tevens ook abonneren op bepaalde artikels zodat u steeds wordt geïnformeerd bij wijzigingen. Zeer handig.

Lees ook eens:

Nachtvorst in april en de eerste 20 graden in zicht

De afgelopen dagen hadden we regelmatig te kampen met nachtvorst. Op enkele plekken in het oosten van Nederland en de Ardennen kwam het plaatselijk zelfs tot matige vorst op neushoogte. Uiteraard is het bij vorst in het lenteseizoen steeds oppassen voor...

YoniLees dit artikel >
Zacht lenteweer in aantocht!

De afgelopen dagen verliepen zeer zonnig in de Benelux, maar wel iets te fris voor de tijd van het jaar. De temperaturen schommelden vaak rond 10 graden, waar we normaal recht hebben op 12-13 graden. Daar wordt aan gewerkt. Vanaf zondag halen we 18 tot...

Matthias BarbierLees dit artikel >