Nieuw uiterlijk weerblog

Vandaag stond in het teken van het nieuwe uiterlijk van deze weerwebsite/weerblog. Het oude design had namelijk heel wat overbodige code nodig om belangrijke foto’s simpel en éénvoudig te laden. Hierdoor werd de pagina heel traag ingeladen en werd het comfort van de lezer negatief beïnvloedt.

Vandaag maakt de weerblog gebruik van een simpel blogsysteem met titel, foto’s en eventuele tags. Deze laatste zijn heel belangrijk om snel naar nieuwe weerberichten te navigeren binnenin het weerarchief. U kan dit eens controleren door aan uw rechterkant een zoekwoord in te typen in de daarvoor bestemde ruimte.

Tot zover de update over deze weerblog

UPdate 5 februari 2014

De laatste hand werd gelegd aan het uiterlijk van de website. Via twee balken aan de zijkanten kan u optimaal doorheen onze website navigeren. Deze balken passen zich automatisch aan wanneer u noodweer.be via een smartphone bezoekt. De reacties worden sinds deze dag ook op aangename wijze zichtbaar gemaakt.

Onze weerblog op sociale media

Waarschuwen voor onweer / noodweer en/of sneeuwval kan gemakkelijk gebeuren via deze website. Voor wie het echter nog wat vlugger moet en vooral bij stormchases in de zomer is ons Twitterkanaal een veel gebruikt medium. Voeg ons toe op NoodweerBe en NoodweerBenelux.

UPdate 28 september 2014

Regelmatig worden ‘oude’ artikels nagekeken op oude content. Vandaag kunnen we jullie vertellen dat bijna ieder artikel toegankelijk is via het reactieplatform Disqus. Via het handige systeem van sociale media bent u met ons verbonden in enkele muisklikken.